FilmTajm i kväll…

Håll mej i tassen, matte – den här filmen verkar läskig?claws
Jag hade velat ha sådana här biosnacks också:
burkmus
…men det var visst lite svårt att få tag på, den vanliga djurmatsbutiken hade dem inte… det får bli lite ur den vanliga kattmyntaburken?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “FilmTajm i kväll…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *