Vad har du varit med om, Lindberg?

_546

Han ögon verkar magiskt gröna – de har sett en hel del… Nu ligger han, den stiliga silvergrå katthanen Lindberg, på sin utkiksplats vid fönstret i lillstugan på Djurskyddet Eskilstuna och längtar ut!

_547

Här är det inte svårt att bli charmad! Lindberg hoppar ned och gosar belevat med den ständiga strömmen av gäster som går ut och in i lillstugan, när katthemmet har Öppet hus. Han väntar väluppfostrat på chansen att möta ”sin” människa, som kan ge honom ett hem där han kan få vara ute igen, ett liv han inte verkar ha fått nog av, även om det lämnat åtskilliga spår på honom:

__large24
Det saknas en bit av ett öra och  hela Lindbergs kropp har den ärrade kattkämpens kännetecken: Bulliga hankattskinder och fläckar där det fattas pälstussar. Men detta till trots är han kelig och tillmötesgående. En katt värd att älska! Tills du kommer, som kan ge Lindberg det, ligger han med sina stora vita välputsade tassar lugnt utsträckta, kikande ut genom fönstret…
_548

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *