Villes lag om dörrar

bycatsunite
pawicon4  §  1

Om ett hus har tre eller fler dörrar, varav alla utom en är öppna, så är det en kattisk självklarhet att man skall gå till den STÄNGDA dörren och jama om att bli UTSLÄPPT.

Förtydligande: Det är utsläppandet som har signifikans, inte de övriga dörrarnas öppenhet.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *