Kan någon NosPussa Yvonne?

Jag vill skicka NosPussar och TassKramar till Yvonne – som jag inte vet vem det är, mer än att hon hjälper till på Djurskyddet Eskilstunas Katthem, jag hoppas det var rätt namn jag fick? – för att hon är händig upphovsKvinna till dessa fina LavendelKattPåsar:

_549
Den längst till höger har vit baksida och de andra har samma färg på baksidan som ”sina” snören. De doftar helt underbart!
_550

Matte och stora matte ska ha varsin men resten tänkte jag lotta ut här på bloggen sedan!

HÅLL UTKIK! Inlägg om det kommer vid midsommar!

Doftar häärligt!

*sniffar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kan någon NosPussa Yvonne?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *