Nu ska jag vara solkatt…

…resten av dagen. Framåt eftermiddagen ska jag skicka iväg matte till sitt pyssel på Katthemmet. Jag är mycket nöjd med att ha en matte som verkligen rent praktiskt gör något för kattigheten.

Egentligen skulle jag vilja här skriva en långlånglång lista över alla de andra underbara människorna som hjälper till på Kattis och skriva deras namn med stora lysande guldbokstäver plus med massor av beröm för deras insatser och hängivna arbete… 
De tömmer kattlådor, diskar matskålar, städar kattburar, tröstar ledsna kissar, hjälper skyggisar att bli trygga, släpar mat- och sandsäckar, klappar och gosar och klappar och gosar och klappar och…

DE ÄR HELT UNDERBARA ALLIHOPA!!!!

TACK FÖR ATT NI FINNS PÅ KATTIS OCH GÖR ALLT DET SOM KATTER BEHÖVER!!!!

TACK TACK TACK!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *