Världens längsta morrhår

missi
missi2
19 cm långa morrhår mättes upp på den finska Maine Coon-katten Missi, från Iisvesi, i december 2005. De är imponerande. Tidiagre rekordet på 17,4 cm hölls av Mingo, också en finsk Maine Coon från Åbo.
mingo2mingo

Visst är de häftiga! Och så är det något visst med Maine Coon-katter… *spinner beundrande*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *