Varmt i hjärtat

vn_mym
…att få vara en vän för någon! *spinner*
Lycka till Mamsen Mymlan och Shimena!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Varmt i hjärtat”

  1. Jojo… en annan har fått kommit ut på riktigt nu och går omkring och nosar på precis allt. Man kan hoppa högt upp på bokhyllan också och så glo ut genom de stora fönstren, det är spännande

    Tass från Mamsen

    1. Vilken härlig tillvaro och vilka möjligheter du har framför dig, mamsen! Jag tror du har hamnat hos en helt underbar människa!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *