Tävla med Katthemmet Kompis!

Chans att vinna en årsförbrukning kattmat från Oliver’s Petfood!

signaturebillede

Gå in på katthemmetkompis.blogg.se/2009/may/vinn-en-arsforbrukning-av-kattmat.html och läs mer om tävlingen, som pågår t o m den 2 juni kl 18.00!

p3  Det lär vara jättenyttig fin kattmat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävla med Katthemmet Kompis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *