Äldreboende för katt!

catretire

Jag har fått en ny Dröm-Idé…. det finns sådana i USA, men har vi några i Sverige? Alltså hem för Gamla Katter, där de kan tillbringa sina sista dagar i allra ljuvaste frid – med en obegränsad tillgång på mediciner, mat, skötsel och frihet i gröna trädgårdar, i rum utan burar…

Stora Matte, kan vi inte bygga nåt sånt på landet? Köp en TrissLott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Äldreboende för katt!”

    1. Ja och jag tror det finns ett behov – för katterna som kommit till åren och som är svåra att adoptera ut i ett katthem… Den här idén ska jag fila vidare på!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *