Klorna längtar träd

Klättra!
Klös!
Klättra! Klättra!!

Klorna längtar…

_525

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Klorna längtar träd”

  1. Tack Puma! Jo jag har varit inne på CatStuff men det var superlänge sedan, jag hade glömt bort sidan. Det har ju tillkommit massor av nya läckra saker! Toppen! *samlar på mig bra att ha saker*
   TassKram Wikki

  1. Man behöver klösa till i nåt ibland! Träd passar bättre än mattes byxben…
   TassKram Wikki

  1. Jag lånar träd på landet. Annars ”Sippo-klättrar” jag – en koppellängd upp!
   TassKram Wikki

  1. Men du har väl något litet klös- och klätterträd inne? De är jättekul!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *