Om att leka KändisKatt

_livs1

Metrobloggen har ett spännande system som rankar bloggarna inom olika kategorier. Jag brukar roa mig med att titta efter min position i dem emellanåt. Nu är det så att antalet sidvisningar man får i bloggen per månad nollställs alltid den 25e, och så börjar man från början. Och då – om jag har tur, och många är nyfikna och kikar in på min lilla kattblogg, så kan jag hamna väldigt bra till i rankningen. Men bara i periodens början – sedan åker jag obönhörligt ned i spolningen bland alla tusentals bloggar med väldigt mycket mer läsare.

_betr1

Emellanåt funderar jag hur man ska kunna hålla sig fast med klorna så att man får hamna i Topp100-listan – men jag inser att om man är liten katt, svart-vit, och bloggar om allmänna kattsaker, då är man inte alls hett villebråd bland innebloggarna. För att platsa där ska man vara modefashionista + träningsnymfoman + cancersjuk + blondin + nybliven tonårsmamma + boende i Australien + tokig i glittrande animeringar + bantande + kändis + piercad + ”annorlunda”. Suck, jag är ingendera???!!!

_sex1

Men jag tröstar mig med att just idag är jag i följande KATTegorier:
Livsåskådning: Nr 34 av 4 463 st
Betraktelser: Nr 38 av 5 274 st
Sex och kärlek: Nr 36 av 4 501 st

Så jag drömmer att jag är KändisKatt en liten stund, och sitter i solstrimman på köksbordet och låtsas den är spotlighten på scenen där jag ska ta emot Stora BloggPriset 2009 för min KattBlogg!
ZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZ
ZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Om att leka KändisKatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *