Kattsången som borde bli en HIT!

Här är en video med kattungen Paletten, som ger goda råd till kattungar och deras människor. På slutet av filmsnutten är det en helt underbar Kattsång! Lyssna och njut!https://youtu.be/M1xeEYXdomM


Dessa kattungeråd ingår i en längre film som heter ”För jag är katt”, men jag har inte lyckats hitta producentuppgifter tyvärr. Jag lovar att lägga upp länk så snart jag hittar data om filmen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *