En bloggande katt

pianokatt

Katter kan läsa, måla, skriva och visst, katter kan blogga!

…det verkar som att somliga inte tror på att jag författar mina bloggar själv, men det gör jag. Nu för tiden skriver jag dem själv också. Jag menar, om katter kan spela piano, så kan de väl skriva blogg?https://youtu.be/TZ860P4iTaM

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En bloggande katt”

  1. Har aldrig tvekat på att du författar eller attdu skriver dina blogginlägg själv ^^ Ja vet ju att du gör det!!^^

    Kli bakom örat. Du är ju en så underbar katt

    1. Ah ja just där *spinn* du kliar på precis rätta stället *ålar och vrider* *spinner högt* Myyyyyyyyyyyyys! Tack!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *