Rösta på Vårens Kisse

i Alvesta tidning: dev.lokaltidningen.se/alvesta/katt/

svinto

Du kan rösta på Svinto ovan eller Sussie nedan:

sussie
…eller någon av de andra 10 katterna, ända fram till söndagen den 7 juni, och vinnaren presenteras den 17 juni. Klicka på länken högst upp för att komma till röstningen. Heja vår-katterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *