Händiga husse, vik ett katthus

med stil till oss, dessa finns på www.suck.uk.com/range_gallery.php och du, kan vi kolla om de har någon som föreställer en polisbil, det vill jag ha!???

catfireengine
catplane
Combat Wikki wants one of these:cattank

….Nova kan behålla prasseltunneln, jag vill ha dessa! Snälla husse?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Händiga husse, vik ett katthus”

  1. Mjaou! Vet inte om du sett det, men jag hoppas min sekreterare fixat det där med kommentarer. Det är litet pill med flyttning märker jag.
    Om jag skulle välja något att åka i så skulle det bli brandbilen…tror jag…eller kanske skulle jag flyga…nä det verkar läskigt…fast en pansarvagn skulle sitta fint mot Skällhunden förstås…nu blev det svårt…får fundera på saken!

  2. Milda morrhår! Såna där fick jag inte ens leka med under utbildningen till commandokatt. Jag måste säga att det rycker lite i svansen när jag ser dom dära sakerna. Jag håller med Gustav om att flygplanet verkar läskigt. Brandbilen kan jag kanske spruta lite på husse med som hämnd för alla blomsprutor han använder mot mig. Moahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *