Nya vackra kattgrytlappar

Stora husses snälla arbetskamrat Maggan har gjort dessa fina kattgrytlappar i quilt-liknande teknik:

_510
_511

…och de kom hem lagom till stora mattes födelsedag, hon blev jätteglad! Semlan påstår att det är hennes bild på den högra…

För den som är händig så tror jag detta är en jättekul pryl att tillverka och sälja på katthemsloppisar!?? Massor av små spillbitar tyg kan användas och fyllningen (en tjockare filtdel inuti) hålls på plats av att en ”sömram” sytts mitt på. Fiffigt!

Här är andra fiffiga grytlappar från Maggans flinka fingrar: www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp i ett tidigare blogginlägg.

                               Jag kan inte sy men jag kan spinna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *