Katt-tårta

…kan vara många saker:
1. En tårta som ser ut som en katt
2. Tårta gjord av en katt (alltså kisse har bakat den själv…)
3. Tårta gjord av en katt (kisse är en ingrediens, huvaligen!)
4. Tårta som en katt kan äta!

Här kommer exempel:

1.
grn_kattrta
johannas_kattrtakattcake1kattrtakattrta1

2. Hm den enda ”kattårta” av det slaget jag kommer på göms så här:kattskit

3. Jag hittade ingen, som väl är. Jag hittade det följande om att äta katt, och det var så läskigt att jag inte rekommenderar annat än den med starka nerver att titta på bilderna: www.kvp.se/nyheter/1.1190779/har-ater-studenterna-katt

4. Kattårta för katter att äta, har ingen bild men recept:katter_ter_trta < Tårtätande glada katter
Ta en tunn inte så stor sockerfri tårtbotten. Öppna en burk sardiner i olja, dränk in tårtbottnen med sardinoljan. Garnera med tonfiskbitar. Vispa grädde och täck tårtan. Garnera med hela sardiner och skalade färska räkor. Mums!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katt-tårta”

  1. Glad att du inte hittade någon Katt-tårta som innehöll Katt… Däremot finns väl risken att det finns en o annan katt som gömmer sig I en tårta 🙂

    1. Jag är nöjd bara jag kan slicka i mej lite grädde! *spinner längtansfullt*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *