Får besök i helgen…

_512

Stora matte och stora husse kommer på lördag! Med paket till husse! Mera kul pappersprassel, hurra!

Och så brukar det alltid följa med något kattgott…

Jag väntar ivrigt! *spinner*

< Nova och stora matte på landet

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Får besök i helgen…”

    1. Stora matte har alltid med spännande saker – och så brukar det bli promenad…. Ska bli så kul!
      Ha en lajbans helg!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *