Jag har anmält mej till en kattkalender

kyck1

Genom att köpa några burkar kattmat har jag fått en chans att vara med och tävla om chansen att bli en av de tolv katterna som får vara månadsbild i 2010 års stora Gourmet-kalender från Purina! Tänk vilken ära! Ja och förutom bilden vinner de 12 månadskatterna varsin Sony Handycam digital filmkamera! Eller 13-100e pris som är presentförpackning med kattmatsnyheter, det vore inte heller dumt!

pack

Du kan tävla du också! Har du sju burkar Purina Gourmet av valfri sort Gold, Perle, eller Diamant hemma i skafferiet, så kan du skriva av streck-kodsiffrorna och sedan gå in på http://www.gourmetoftheyear.se/, fylla i dina koder, och så förstås skicka in en vacker eller rolig bild! Sen är det bara att vänta… Sista tävlingsdag är 31/7, så spänningen kommer att hålla i sig länge.

tuna

Under tiden kan man titta på andra tävlandes bidrag också. Men håll tassarna nu att jag har tur!?? Det skulle väl vara häftigt?

VOTE FOR WIKKI!!!, kära juryn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *