Kan man få en catpuccino tack?


Eller en catte latte? Här är i alla fall en katt som njuter sin drink!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kan man få en catpuccino tack?”

  1. AH men det vet väl alla vad en kattdrink ska innehålla: Ren grädde, inget annat! Möjligen lätt vispad, inte rörd…
   TassKram Wikki

 1. Ny teknik för att få upp det goda ur ett glas, undrar om Madame löser det lika fint – hon föredrar skålar som hon kan lapa ur dock.

  1. Ja det är en fördel om man kan få ner nosen i skålen… men jag dricker gärna vatten ”på tassen”!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *