Fuku Fuku Funya-n

Manga-katten Fuku kommer från samma skapare som Chii’s Sweet Home. Jag förstår inte japanska…. men bilderna talar för sig själva:

comicfuku

Varenda katt kännr väl igen sig i det här? Mitt i tidningen/boken sak man sitta för att bli sedd, så klart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fuku Fuku Funya-n”

 1. Hej igen, måste fråga dig en sak: Min syster letar efter en katt. Skulle du kunna tänka dig att sälja den katten du har i din prez? Den är ju helt underbar!!!
  Du kan väl höra av dig till mig isåfall?
  Mvh, Daisybramble

  1. Någon vill ha mig?!!

   Vilken tur att jag inte är till salu – inte för några pengar i världen!

   KvällsSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *