Att bygga en kattgunga

OBS! Detta är ett skämt – prova INTE att bygga själv hemma!

howtobuildacatswingbylolitaart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Att bygga en kattgunga”

  1. Ah människor, du vet… dom e som dom e… det var därför jag satte varningstext på detta inlägg! *blink blink*
   TassKram Wikki

 1. Uääääh! Vad är det för fel mellan morrhåren på dig? Tänk om husse får för sig att testa det här. Då ligger undertecknad katt risigt till. *mutter, fnys*

  1. Därför har jag satt röd varningtext på det här inlägget! Människor fattar inte katthumor ibland—
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *