SMS-gåva till katter i nöd

sms

Med en sådan här banner som syns här och där får Malmöföreingen Rädda Katten in pengar till sin verksamhet för hemlösa katter. Undrar hur jag ska göra för att fixa nåt liknande till ”mitt” katthem i Örebro? Det är ju en jättebra idé!

Här kan du läsa mer om Rädda Katten: www.raddakatten.se/

I Malmö kämpar man intensivt för att åtgärda en stor kattkoloni genom TNR, dvs man tar in de ofta skygga och halvvilda katterna, kastrerar och hälsokontrollerar dem och släpper dem sedan igen i sitt revir.

tassen

Tassen här är en av dessa katter, som i samband med kastrering fick hjälp med ögon- och öronproblem. Kanske var han inomhus för första gången i sitt liv, när han fick bo i stödhem under den 2veckors antibiotikakuren?

Kolonikatterna har en egen blogg: kolonikatter.blogspot.com/ och du kan läsa mer om dem på ordförande Malins blogg också: raddakatten.blogspot.com/.

Katten Lisa fick hjälp att komma inomhus och föda sina ungar…lisablogg

Nog är väl de här katterna värda ett SMS från dej?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “SMS-gåva till katter i nöd”

  1. Jag bryr mig om alla katter överallt – vi jobbar ju alla för samma sak: Att djur ska ha det bra, att människor ska ta ansvar för sina djur och att rädda dem som inte har det bra. Må vara Malmö eller Nikaluokta…
   Jag hör av mig! TassKram Wikki

 1. Önskar man kunde sätta upp en sådan tjänst själv, just för ändamål som dessa, eftersom bolagen som äger de ”telefonnummer” man skickar till tar en rejäl provision för att förmedla de insamlade pengarna 🙁

  1. Men om det är så det fungerar kanske man kan be dem inte ta så stor avgift för en liten katt?
   *vässar klorna*
   TassKram Wikki

 2. Nu har jag skickat en slant till Rädda Katten, Operatören 3 betalade dessa pengar genom en bonusslant som jag fått av dem, nu kom dem till riktig nytta.

  Vad gäller bolagen som äger SMS-tjänsterna så bryr de sig inte om ifall pengarna ska gå till små katter eller till barn i nöd, de vill ha sina pengar ändå, tyvärr. Därför skulle jag vilja ha en egen sådan tjänst.

  1. Om jag kunde göra sådana tjänster, så skulle allt gå till de behövande..

   Tack snälla Madames husse för att du är generös till Rädda Katten! Du får massor av Spinn+TassKramar+NosBuffar+Gos
   från glad Wikki!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *