Vinn en Katt!

…och inte vilken katt som helst, utan en liten praktisk luddfri tystlåten servicekatt, nämligen denna:
_504 _505

_508

En söt figur i porslin, som inte tar stor plats och inte är stor i maten…. Den vill bara vara din vän och hjälpa till med att hålla om din mobiltelefon eller ha koll på småsaker som du är rädd om!

Mobilkatten lottas ut till den som kan hitta på det bästa namnet på den! Du deltar genom att lämna ditt förslag i en bloggkommentar till detta inlägg. Självklart godkänns inte att man kopierar någon annans namnförslag. Vinnaren dras den 20/5. Mjau och lycka till!

Följande namn är hittills föreslagna:
Mr Goodie — Smarty — Kung Gustav — Garfield — Kattastrofen — Barbakatta — Nisse — Mobicat — katten Gustaf — Otrassel — Jöns — (S)katten — Trivsel — Yackokatten — Doris

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Vinn en Katt!”

  1. Enligt mig så är den nog en ”Nisse” (om ni kommer ihåg den tecknade serien). Men denne ser ut att vara mycket mer skötsam än den jag tänker på 🙂

  2. Jag tycker att Mr.Goodie passar då han e bra att ha till det mesta.. Och han mjauar å hårar ju inte ner och det e ju goddie haha ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *