Orgur älskar hundar!

orgur1

Katten Orgur är en alldeles egen sort, han inte bara ”står ut med” eller ”accepterar” hundar. Orgur ÄLSKAR hundar!!! Orgur gör vad som helst för att komma till ett hem där det finns en hundkompis! Har du det hemmet?

orgur1

Katten Orgur är cirka 4 år, en bastant, kelig kattkille med ett lite

katthundkram1

deformerat öra, som ger honom ett charmigt utseende. Han behöver ett hem där han kan få vara utekatt, eftersom han är van vid ett sådant liv. Lite äldre barn att umgås med skulle han också kunna tänka sig!

Hallå jycken som vill träffa Orgur, var finns du nånstans? Orgur finns på Örebro Katthem och väntar på dig! (www.orebrokatthem.com)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Orgur älskar hundar!”

 1. Åh! Undrar om Gosis skulle kunna tänka sig en kattkompis . . . Vira skulle nog gärna vilja ha nån mer busa med. 🙂

  1. Matte hälsar att katter adopteras ut till hela landet, så det skulle ju kunna gå att ordna? ^^
   Orgur är nu med i katthemmets ”buffgäng” – de coola katterna som gosar varann och har det bra!
   TassKram Wikki

  1. Den som det visste! Det vet bara Orgur själv. Han har gått hemlös länge i Högfors norr om Kopparberg. Kan ha haft ett blodöra som delvis fallit bort och det återstående ligger som ett lock ner över örongången. Orgur är så fin! *spinner*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *