…men vi hade kul!??

itwasntmebytanidareal1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “…men vi hade kul!??”

    1. Vad katter och hundar hittar på, det är en hemlig gemensam överenskommelse. Lova att inte avslöja det för nån, men vi spelar bara teater när vi bråkar, så att ni människor ska ha nåt att fundera övre…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *