S-Katten på sKATTEverket

– varför ser den så arg ut? Titta här:

skatt1

Alla som skyndade sig, senast igår, att deklarera inkomster (Antal fångad råtta per månad samt spilld mjölk på sidan) och s-Katt fick en informationsbroschyr ihop med deklarationsblanketterna, och tänk, där fick man se S-Katten på bild för första gången. Men vad sur och arg den såg ut? Är det därför allas människor suckar så mycket över detta med deklaration och s-Katt-beräkningen?

Bästa S-Katten, här ska du få några råd av mig, som god människokännare: Om du vill ha något av dina människor, be dem om det på ett vänligt sätt! Börja med att se GLAD ut! Och framför allt: Visa inte KLORNA så där! Det gör bara människor irriterade och osamarbetsvilliga! Upp med nosen, le vackert, sväng på svansen och spinn! Så, dessutom, påminnelse till nästa år: Be din grafiska formgivare att göra ett vackrare porträtt av dig på det material som skickas ut! Lycka till! TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “S-Katten på sKATTEverket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *