KattRally

Start: Kökssoffan
Bana: Under köksbordet, ut i hallen, in i sovrummet, jag jagar Nova, under tvätthängaren, upp i klösträdet, ned under sängen, ut i hallen, Nova jagar mig, in bakom skostället, genom vardagsrummet, ut på balkongen, upp på balkongbordet, ned på golvet, in under vardagsrumssoffan, studs i benjaminfikusen, ut i hallen, jag jagar Nova, in i sovrummet, runda över sängen, upp i fönstret bakom gardinen, ner på nattduksbordet, vända, upp på nattduksbordet, Nova jagar mig, över sängen, ut i köket, upp på köksbordet, ner på golvet, upp i kökssoffan, in i badrummet, ut i köket, ut till balkongen, i n i vardagsrummet, upp på datorbordet, ner i fåtöljen, jag jagar Nova, ut på balkongen, upp i uteklöspelaren, ner i…..

Mål:_503

Puh! Förbränt ett antal kattkalorier och förtjänar en stund i tornet…..

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “KattRally”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *