72 kapitel om katten Chii som manga

i_dunno_where_home_went

…finns på nätet. Varning! Chii är vanebildande! Har man börjat läsa så fortsätter man! Här: www.onemanga.com/Chiis_Sweet_Home/

wheres_home

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “72 kapitel om katten Chii som manga”

 1. Vanebildande? Jo, det kan man gott säga.
  Jag fstnade totalt i tv-serien i nedre inlägg.
  Chi är så gullig.

  1. Jag satt nästan hela natten med mangan… Nu har jag lagt kommande avsnitt på bevakning. Katt-astrof – men känns bra i själen!
   TassKram Wikki

 2. Vilken trevlig kattblogg 🙂
  Skriver du ofta om djur som behöver hem? Såg nämligen om katten ovan 🙂

  1. Tack för komplimangen! Att hjälpa hemlösa katter är det viktigaste jobbet jag har som bloggkatt! Ett sätt för mig att ge något tillbaka till katthemsorganisationen som gjort att jag har det bra idag!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *