Kattväckarklocka – inte den pälsiga modellen

Vill du vakna till något annorlunda? Här är kattväckarklockan:https://youtu.be/7U2jG1TYDJU

Vi katter fungerar ju annars som fyrbenta väckarklockor på många håll, när vårt inre urverk klickar igång och alarmet slår på med ett ljudligt ”Mjaaaaaaaaaaaaaajjjjjauuuuuuuuuuu! Vakna! Katt vill ha mat!” så vet de flesta människor att det bara är att kliva upp. Den som är kattallergiker (eller teknikfreak) kan dock få en vackert blinkande kattklocka för cirka 18 $ hos www.homeloo.com/shop/product_info.php.

catheadclockthumbx

Nja jag föredrar nog kattklockan med fuktig nos och varma tassar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *