Vi drar till fjällen!!!!

Eller nja…. någonstans i alla fall? För vår husvakt kom just och gjorde sig hemmastadd, och Nova och jag har åkt in i varsin kattväska?!! Kan det vara så att vi ska få åka till —  !

LAAAAAAAAAAAANDET!!!   Yipppeeeee!  *svansdans*

blackandwhite1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vi drar till fjällen!!!!”

  1. Skojsigt! Måste vara skönt att få komma bort, vilket jag inte kommer ha tid med… intenär flyttlasset kommer på lördag och så måste man träna hela helgen inför revypremiären somär på första maj…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *