Avslöja inte en hemlis!

Jag har skaffat en födelsedagspresent till Wikki, när hon fyller 3 år på söndag! Stora matte har hjälpt mej. Men lova att inte tala om det för Wikki, det måste ju bli en överraskning!

BusSpinn från Nova

skittlebymosskat

PS: Matte har gett oss en prasseltunnel idag! Vi har så jättekul med den! Hon är en toppenMatte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *