Weekend

readyfortheweekend

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Weekend”

  1. En weekend, som efter en kryssning, kommer bestå av en oändlig massa bilkörning. Tur att vår nya bil har ACC, så Madame får det gott även om värmen ligger på. Hon behöver inte åka så mycket heller, bara en tredjedel ungefär, sedan vila upp sig hos gammelmatte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *