Finns det något skönare än en hög med ren tvätt?

sov_columbus

Katter är så renliga djur, de vill verkligen inte ha det smutsigt omkring sig. Finns det en fläck i huset som är nystädad, så är det där kisse vill vara: Mitt i högen med ren tvätt, i den nybäddade sängen eller på den tvättade dörrmattan!

Sammanfaller det rena med en placering där kisse kan få din fulla uppmärksamhet, så smäller det ju ännu högre: På en nystruken nyss pålagd bordsduk eller kanske rentav på strykbrädan som ännu är lite varm?

Här är en katt som drivit sin passion för det rena till den ultimata nivån:

gudrun_calvert

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Finns det något skönare än en hög med ren tvätt?”

  1. Ja, sängen får minsann inte vara nybäddad utan katthår länge här, innan Madame kommer farandes och får ett tokryck bland lakan, kuddar och täcken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *