Kastrera din katt

Tycker du att du inte har råd att kastrera din katt? Så här års har många katthem och veterinärer rabatterade kampanjer som ger dig chans att ordna detta! Kolla med ditt lokala katthem eller din veterinär!

Här finns några exempel:

• Bergslagskatten har kampanj t o m 30/4, en kastreringsdrive för katter i samarbete med Miljö- och byggnadsnämnden i Smedjebacken och Ludvika kommun i samarbete med AB Veterinärservice. Läs mer på www.bergslagskatten.se/
• Djurskyddet i Karlstad tillsammans med Djursjukhuset lämnar 200 kr rabatt på kastrering t o m 30/5, Läs mer på www.karlstadsmadjurssjukhus.se/default.aspx
• Om det ännu finns några kampanjpengar kvar hos Solkatten i Skellefteå är länken till deras kampanj här: solkattenskelleftea.se/kampanj/index.php

En kastrerad katt nu är bättre än att ha kul efter kull med kattungar med oviss framtid! Katten blir dessutom lugnare, mer benägen att stanna hemma och utsätts för färre risker! Och det vill du väl?!!!

mollytallrik1

En papptallrik kan fungera utmärkt som krage på nykastrerad katt!

mollymage

 Efter 12 dagar är kissen mage så här fin igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *