Massor av PåskGodis kvar!

kryp

Särskilt en massa goda kryp som kommer in så här års! Mums!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Massor av PåskGodis kvar!”

  1. Jag var ute hela dagen igår och jagade kryp, var helt slut sedan. De flesta krypen fuskar ju genom att flyga iväg från mig. Men en ochh anna fluga har jag tagit och nästan en stor brummare( humla tror jag matte kallade den).

    Tass Tass och ut på jakt igen

    1. Men har du märkt att de där feta silvriga nattfjärilarna är riktigt smarriga? För att inte tala om stora gröna gräshoppor! Finns ett inlägg på bloggen från förra sommaren då jag fångade en bamsing!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *