En Skat-Katt??!

Tusse drömmer att hon är en fågel:

_487

…så hon börjar med att bygga ett skatbo – eller, snarare; Överta ett befintligt!

_488

…men hon kommer gärna ned och kramas lite:

_489

Tusse är en VivallaKatt som i alla fall har ett bra hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En Skat-Katt??!”

    1. Det kanske är det som Tusse planerat? Att de ska flyga rakt in i gapet på henne liksom? Smart!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *