Bygg ett kartonghus åt din katt!

Följ Martha Stewart enkla instruktioner och din katt blir lycklig ägare till ett härligt hus – katter ÄÄÄÄÄÄLSKAR ”kattonger”!

pcwgdcathouseaxl

Här finns enkla (dock på engelska) steg-för-steg-instruktioner och en lista på vad som behövs: www.marthastewart.com/how-to/cardboard-cat-playhouse

pcwgdcathousehtm1

Det är lätt att göra, lågpris helt klart – och därför ingen KattaStrof om kisse leker det till smulor, då gör man bara ett nytt!

Lycka till!

Matte kan vi gå och kolla om vi har ”kattonger” hemma?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bygg ett kartonghus åt din katt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *