Tusen TassKramar till en duktig brandman!

brandkatt

En katt satt 15 meter upp i ett träd i flera dygn och ropade på hjälp, men det kostar ordentligt att larma brandkåren för sådana saker. Barnen på Hökåsens förskola intill blev ledsna och flera människor ringde brandkåren, men eftersom ingen visste vem som ägde katten, så blev inget gjort. Till slut var det en boende i närheten som var barmhärtig och sa ”Jag betalar bara brandkåren kommer och tar ned katten!” – men eftersom brandkåren ändå var ute på övning så bestämde de sig för att ta det som just övning, och gjorde katträddningen gratis! TassKram för det!

Kissen visade sig ha halsband med adress och även märkning, så att en lycklig familj fick tillbaka sin saknade katt! Barnen på förskolan blev också glada, förståss.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tusen TassKramar till en duktig brandman!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *