Fler söta kattanimationer

Om alla som kopierar en kattanimation här hos mig nu samtidigt vore snälla och skänkte en krona till ett katthem, undrar hur mycket pengar det skulle bli?

Här är i alla fall:

anwhap  Nästan lika burrig svans som jag!
catanimredmotionbycreativeness   Fniss – ska han nysa???
skjuta_ragg1  … eller fräsa?

Det var lite svarta katter för den här gången!      >^:^<

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *