Rösta på Rosie t o m 15 april!

jossanrosie2

Visst ska katthemskatten Rosie vinna Hemmets Journals månadsbildstävling? Alla 30 katter på Örebro katthem håller tasstummarna för sin Rosie. Hjälp dem med att lägga din röst på katt nr 3 Rosie via den här länken: www.kattsajten.se/Manadskatten/

Heja Rosie!!!

(Ni andra som redan röstat, förlåt att jag tjatar!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Rösta på Rosie t o m 15 april!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *