Om att vilja bli Metros Mästerkatt

”Liten fluffig katt i sin bästa ålder – smartare än de flesta och med en mjuk tass för det mesta!” låter inte det som en bra devis? Om Aftonbladet har sin Jycke och Expressen sin geting, så kan väl Metro/Metrobloggen ha en charmig Wikki? En som dessutom finns i verkligheten!? Jag är partipolitiskt obunden, mottaglig för mutor endast i form av kattgodis och jag gör mig bra på bild. Dessutom är jag väldigt snäll! Och jag kan prata väldigt vacker kattiska!

Nu vill jag ha tips och hjälp hur ska jag få Metro att hitta mej och förstå vilken tillgång jag är för Metrobloggens image?

Titta på min blogg, jag har gjort så fint som mina tassar förmår, och jag listar ut nya spännande saker ur kattperspektiv att skriva om varje dag. Medge att jag har en alldeles speciell blogg! Jag är terapikatt för min husse Silver och trädgårdsmästarkatt till min matte Miriam. Jag har ett aktivt liv som katthemssupporter, hundimitatör i koppel i ett bostadområde i stan, när jag inte tar tåget till ”landet” och lever frikattsliv. Samtidigt är jag ödmjuk för livet och dess möjligheter…

Ja du, Metro, du tycker väl om katter (och andra kloka djur)?? Kan jag få bli Maskot hos dej? Du är ju redan min favorit. I katthjärtat alltså….

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Om att vilja bli Metros Mästerkatt”

    1. Tack snälla Karin för så vänlig komplimang *spinn*

      Jag gör så gott jag kan!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *