Stop and smell the roses

Är det bara ett sammanträffande eller är det min kattliga intuition?

Den underbara serietecknaren Patrick McDonnell, som tecknar mina favoriter ”Mutts” (På svenska ”Morrgan och Klös”) har precis som jag anammat temat att fånga stunden, ”lukta på blommorna” och hans nyutkomna bok beräknas landa i Sverige på SF-bokhandeln när som helst:

smell

Vill du läsa en daglig portion Klös så kan du också kika in på muttscomics.com/ och få en strip med underfundig humor!

Så här t ex:sngubbskatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stop and smell the roses”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *