Prickar

Visst är det underbart med prickar?

prickiga1

…de är ju bra som kamouflage?

camoucat

eller???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Prickar”

 1. Hej jag hitta dig i en annan blogg o läste att du jobbar på kisse hus =D

  Ville säga att jag är SÅ glad att du finns där för dessa stackare! äger själv två hitte katter o jag har aldrig varit kattmänniska e mer hund 😉 men guuud va katter är ROLIGA =D o framför allt så personliga =D

  ska kicka in i din blogg framöver =D trevlig dag =D

  kära djurvän =D

  1. JA min matte jobbar på kissehus… och jag är katten som bestämmer här hemma! TAck för att du hälsar på, det gör oss glada!
   TassKram Wikki och Nova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *