Samlar på animerade katter

Jag har börjat samla.  orange_cat_notePå små och stora kattanimeringar, ”giffar”. Det finns hur många som helst!

rd_katt

I alla former och färger och storlekar. Det är lite som mattes samling av Magic-kort, lite spännande…

Och man vet aldrigsurprisevar nästa dyker upp. Hittade en underbar animation med en katt i ett snöväder och blev så ledsen

skjuta_ragg

när den inte gick att ladda ned…

Men det finns ju massor av andra:

Den här tror jag att husse skulle gilla:

cat_with_gun     white_cat_heart1 TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *