Ville fick också mus…

…eller – ja vad det nu var:

_455
_456
_457

Alldeles blöt blev den efter ett tag också??! suckade nöjd Ville.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ville fick också mus…”

    1. JA de här gratismössen från Purina var fullständigt fnattbildande! Pirrade så gott i nosen och tassarna!
      Spinn Wikki

  1. Den enda gång som min gamling Sixten blir riktigt leksugen är om han får tag i en leksak med kattmynta. Tyvärr så får han tvättar fnatt och leksaken är snart så dreglig att man inte ens vill nudda vid den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *