Mysteriet med kattklockorna

Katter bryr sig inte om tid, och definitivt inte om klockor. Kan någon då förklara för mig varför det finns så många kattklockor? Den ena dråpligare än den andra:

catclockprettykitty Pretty Kitty
catclockpendulum

With pendulum – ser ut att vara små kattungar i korgen där?

catclock_heartofcheckers

Checkers – ja nog var han rutig allt! Och vilken min…

catclock…en lekfull…
catclock1och en musfångare!
catclock2

Rena Cheshire-katt-leendet! Men den här gillar jag nog bäst, den är inte så spretig:

catclock3och den ser lite Wikkibusig ut…

Klockorna kommer från TailsbytheLake i USA. Kattklocktid kanske är viktig där? Själv tror jag nog att jag inte bryr mig om tiden som vanligt. Allt är ju NU!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *