Bästa Katternas Högsta Väsen!

Hur ska jag göra min matte glad och bekymmerslös? Sänd svar per

prayingkaguraptiibyphotocap1

människopost, helst redan i morgon, med vidhängande utbetalningsavi. (Pengar betyder inget för en katt, men kan betyda massor för en husse och en matte. Fixa det, är du snäll?)

TassKram Wikki med vänner

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bästa Katternas Högsta Väsen!”

    1. Ja det kan behövas ibland runt den 25e i månaden, sägs det. Mina människor har det tufft med att klara sig på en enda líten lön, så man får ju försöka stötta dem. Fast min bön omfatar ju i än högre grad också att husse ska bli frisk från sin värk…. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *