Tre husdjur

Dagens citat:

Jag gifte mig aldrig. Det behövdes inte. Jag har redan tre husdjur som fyller uppgiften:

  • En hund som morrar på morgonen
  • En papegoja som svär på eftermiddagen
  • Och en katt som kommer hem sent på natten

                                                   – Marie Corelli

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tre husdjur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *