Om att gå på stor fot

…eller i alla fall rejäla tassar…

extrapaws_

Katten Extra, 26 tår

coco__dursley_uk

Katten Coco, 26 tår, Dursley, England

descatpa

Katten Des, 26 tår

mooch__tr_maine

Katten Mooch, 28 tår, Maine

…jag har roat mig med att leta på bilder på polydaktyla missar, och känner mig plötsligt ganska smidig med mina runda små tassar på 18 klor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *